Om beskyttelse ved hjælp af hardwarevirtualisering

Hvis Kaspersky-programmet er installeret i 64-bit Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 eller Microsoft Windows 10, bruger det hypervisor-teknologi for yderligere beskyttelse mod kompleks malware, som kunne opsnappe dine personlige data ved hjælp af udklipsholderen eller phishing.

Beskyttelse ved hjælp af hardwarevirtualisering er som standard aktiveret. Hvis beskyttelse er blevet deaktiveret manuelt, kan du aktivere den i programindstillingsvinduet.

På computere, der kører 64-bit Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1 eller Microsoft Windows 10, har den beskyttelse, som leveres af Kaspersky-hardwarevirtualisering (hypervisor), følgende begrænsninger: